2014. február 7., péntek

2. Egy emlékezetes alkalom


Kedves olvasóim! Ne haragudjatok, hogy csak most hozok részt. Igyekszem mostantól rendesen írni Nektek, és bepótolni mindent :) Jó olvasást! 


Mikor beléptem a szobába a döbbenettől nem jutottam szóhoz. Valójában nem tudom mire számítottam, de erre biztosan nem. Azonnal éreztem, hogy ilyen estém nem lesz több. A falakat sötétvörös bársony borította itt is, a hatalmas ágy középen díszelgett, rajta fekete selyem takaróval és párnákkal. Jó kis izgalmas környezet. 
Egy széles kanapé volt az egyik sarokban, ott ültek a partnereim. Nem értettem miért vannak ketten, de a kinézetük megdöbbentett. Az egyik izmosabb, nagyobb, kékesfekete hajjal, a másik vékonyabb, szőke, millió szegeccsel, tetoválással a fedetlen testrészein. 

Mikor meglátták, hogy beléptem, automatikusan felálltak. A kék hajú úgy százkilencven körül lehetett, társa egy fejjel alacsonyabb. A szőke indult meg felém kedves mosollyal az arcán. Prostituált létemre zavarba jöttem a vizslató tekintetek láttán. Ők nem olyanok voltak, mint amihez szokva voltam.

- Szia Penéleope. Én Sauli vagyok, ő pedig Baby Boy - nyújtott kezet. Próbáltam nem felvihogni a neveik hallatán. A Sauli nekem egy manga főhősére hajazott, a Baby Boy-t pedig hadd ne firtassam. Kezet ráztam a szőkével, majd a magas felé fordultam. Szürkés tekintetében volt valami megrázó, izgató. 
- Üdv, hölgyem - csókolt kezet. Mintha gyomorszájon vágott volna. Nekem nincs jogom hölgynek nevezni magam, ő pedig ne gúnyolódjon. 
- Ki az ünnepelt? - erőltettem mosolyt az arcomra, miközben rájuk pillantottam.
Gyanúm beigazolódott, BB volt az. Harminc, szóval nagy bulinak kell lennie.
- Szerettem volna megajándékozni őt valami igazán felejthetetlennel, na és persze harminc évesen már nem kéne szűznek lennie sem - kacagott saját mondókáján Sauli, mire a magas fülig vörösödött, köhögésben tört ki, majd magyarázkodni kezdett:
- Nem úgy érti... én..
- Persze, semmi baj. Itt szórakozásnak van csak helye, semmi szemérmességnek - tereltem el a témát. Miközben őket nyugtattam, én lettem egyre frusztráltabb. Egy harminc éves extravagáns férfit elhoz a haverja egy prostituálthoz? Nem hiszem hogy csak ennyi...
- Sauli, van még valami tisztáznivalónk? - tudakoltam udvariasan a szőkétől ismét. 
- Nincs azt hiszem. Kezdhetjük. 
Nem vettem tudomást a többesszámról, elmondtam gyorsan az én feltételeimet, miszerint óvszert elvárok, videó nem készülhet, se más rögzített bizonyíték, valamint hogy nem vagyok hajlandó veszélyeztetni a testi és lelki épségem. Mikor minden tisztázottnak látszott, BB toporgott, Sauli pedig bátorítóan rámosoylgott. Volt valami bensőséges a tekintetében amit akkor nem akartam még megérteni.
- Akkor magunkra hagynál, kérlek? - feladtam az udvariaskodással. Elküldtem. Vagyis volna.
- Hármasban csináljuk, Pen. - becézgetett mézes-mázos hangon. 
- Hogy hogyan csináljuk? - döbbentem meg. Erre elég feltűnően megfogta a kék hajú férfi kezét, mire rám zúdult egy vödör jeges víz. Melegek. Én leszek az első lány a magasnak. Istenem.
- Ó értem, ne haragudjatok. Nem kapcsoltam. Persze, máris minden tiszta. Úgy értem. Semmi gond. Vágjunk bele - habogtam mint egy kislány. Ilyen szituációban sosem voltam még. 
- Mi lenne ha én megmutatnám, Baby, mit hogyan kell, te pedig majd elsajátítod? - BB bólintott.  Ezek szerint Saulival kezdem. Egy vad mozdulattal magához húzott, és csókolni kezdett. Nem voltam hozzászokva, hogy csókolózom is, de a sokktól nem jutott eszembe ellenkezni. Mivel rajtam igen kevés ruha volt, a melltartóm és a szoknyám is gyorsan lekerült. Elkezdtem kigombolni a férfi ingét,közbe ingerlő mozdulatokkal vonaglottam előtte. A nadrág is hamar lekerült. BB csak ült a kanapén és nézett minket. 
A szőke minden bevezetés, előjáték nélkül álló hímtaggal belém hatolt. Az arcom kicsit megrándult a váratlan fájdalom hatására, de gyorsan felvettem a maszkot. A fájdalmasan gyors és erőszakos lökések miatt nem sikerült minimális gyönyört sem átélnem, de eljátszani tökéletesen játszottam az orgazmust. Az egész aktust körülbelül negyed óra alatt le is tudtuk. Fáradtan feküd mellém az ágyra, és pedig kéjes arccal játszottam a kifáradt nőt.
Baby Boy ekkor felállt. Odamentem hozzá, majd lábujjhegyre állva megkérdeztem: 
- Megcsókolhatlak? - mire bólintott. Óvatosan hozzáértem az ajkaimmal, kezemmel rövid sötétkék hajába túrtam. Először mereven állt, majd éreztem ahogy felenged, átöleli a derekam, magához húz, és csókolni kezd. Hirtelen megéreztem a meredező férfiasságát a hasamnál. Persze, láthatta akció közben a barátját, és ez felizgatta. 
Az ártatlan csókolózás közben elkezdtem kigombolni az ingét, kezemet végigfuttattam izmos felsőtestén. Határozottan tetszett a férfi. Meglepődtem, mert eddig egy kliensemre sem gerjedtem be, mind iránt undort éreztem csak.
Sauli idő közben a kanapéra heveredett meztelenül, és minket figyelt. A férfi az ágyhoz vitt, lefektetett, majd legnagyobb meglepetésemre lecsatolta a lábamról a platformos cipőmet. Óvatosan felmászott mellém az ágyra, és ujját a lábam közé tette. 
- Nem kell velem törődnöd - suttogtam a fülébe két sók között, de mintha meg se hallotta volna. Ujjaival elkezdett szorgoskodni, nekem pedig elakadt a levegőm. Mikor közeledtem a csúcs felé, BB belém hatolt.  Ahhoz képest hogy ez volt neki az első alkalom, zökkenőmentesen csinált mindent. Egy darabig csinálta, majd a szemembe nézett. A felismerés villámként csapott belém. Az első perctől kezdve valami feszélyezett, éreztem valamit. Ismerős volt. Persze, ezért kellett az álnév, hogy ne jöjjek rá ki is ő. Adam Lambert. A szeme, az a gyönyörű szürkéskék szeme. A markáns, férfias vonalai. És én abban a percben Adam Lamberttel szeretkeztem a párja szeme láttára. És az ezt követő pillanatban el is élveztünk egyszerre.  És eme kellemes pillanatok után a kéjes kábulatból egy dühös ajtócsapódás riasztott fel minket. Sauli mint egy mérges vadkan, távozott a szobából.

Adam rémülten pattant fel, felkapta a ruháit, rám nézett és ennyit mondott:
- Mindent köszönök Penélope - és kirohant. Én meg mint egy forrázott csirke csak feküdtem ott, azzal a tudattal, hogy pénzért éltem át egy olyan orgazmust, amilyen még sosem volt az életemben.

1 megjegyzés: